+599 786 3055

Hart voor werk, hart voor mensen, hart voor je zaak!

"Luisteren en vragen stellen vind ik belangrijker dan spreken. Eerst de vraag achter de vraag achterhalen en dan aan een oplossing werken, dat is mijn aanpak."

Peter J. Jager

DISC trainer

hartvoorjezaak-heart-green

Ontdek jezelf en anderen met Everything DiSC

DiSC kan jou helpen om je eigen gedrag beter te begrijpen, om jouw gedrag aan te passen, effectiever te communiceren, verschillen te waarderen en individuele en teamprestaties te verbeteren. Of je functie nu manager, coach, trainer, verkoper of medewerker is – DiSC maakt je effectiever in je functie door het inzicht in de behoefte, prioriteiten en drijfveren van jezelf en anderen.

Wil je graag aan de slag met jezelf of met je team? Stuur me een bericht of bel me!

Over DiSC

DiSC dimensies werden in 1928 voor het eerst beschreven door William Moulton Marston in zijn boek ‘Emotions of normal people’.

Marston identificeerde vier primaire emoties en de daarbij behorende vier gedragsstijlen, die we vandaag kennen als Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Consciëntieus. De theorie van Marston is doorvertaald naar een vragenlijst en sindsdien zijn wij nog meer te weten gekomen, wat maakt dat de gedragsstijlen verfijnder, valide en betrouwbaar kunnen worden weergegeven.  Al meer dan 35 jaar gebruiken miljoenen mensen de DiSC profielen en instrumenten om meer over zichzelf en anderen te leren. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je woorden, acties en gedrag op anderen.

Interimmanagement

Soms heeft een bedrijf tijdelijke versterking nodig. Ik ben de interimmanager die meer doet dan op de winkel passen.

Meer informatie

Strategisch HRM-advies

Talent vinden is een uitdaging. Talent vasthouden is een kunst. Ik help je menselijk kapitaal goed te managen.

Meer informatie

Training voor beginnende managers

Leidinggeven is een vak. Met een praktische aanpak geef ik teamleiders en managers handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Meer informatie

DISC trainer

Ontdek jezelf en anderen met Everything DiSC. DiSC kan jou helpen om je eigen gedrag beter te begrijpen, om jouw gedrag aan te passen, effectiever te communiceren, verschillen te waarderen en individuele en teamprestaties te verbeteren. Of je functie nu manager, coach, trainer, verkoper of medewerker is – DiSC maakt je effectiever in je functie door het inzicht in de behoefte, prioriteiten en drijfveren van jezelf en anderen.

Meer informatie

Neem contact met me op

hart voor je zaak management trainingen