+599 786 3055

Hart voor werk, hart voor mensen, hart voor je zaak!

"Luisteren en vragen stellen vind ik belangrijker dan spreken. Eerst de vraag achter de vraag achterhalen en dan aan een oplossing werken, dat is mijn aanpak."

Peter J. Jager

Interimmanagement

hartvoorjezaak-heart-green

Soms heeft een bedrijf tijdelijke versterking nodig omdat er een leidinggevende wegvalt. De invulling van een vacature moet worden overbrugd. Er komt een reorganisatie of een project dat speciale aandacht vraagt. Hiervoor kan ik de interimmanager zijn die de ondersteuning biedt waar het nodig is.

Met een objectieve en positief kritische blik van buitenaf maak ik een inschatting van de situatie. Waar ik ook instap in de organisatie er valt altijd iets te leren of te verbeteren. Wat goed is beter maken. Wat niet soepel loopt op gang brengen.

Zo krijgt mijn tijd als interimmanager meerwaarde. Nee, ik neem niet meteen de hele organisatie op de schop. Ik kijk waar behoefte aan is. Vanuit mijn bedrijfseconomische achtergrond en managementervaring bied ik oplossingen.

Opdrachten die passen bij mijn expertise zijn bijvoorbeeld: directie, HR-manager, projectleider HRM, commercieel manager, verandermanager.

Ik ben ook beschikbaar voor projectmanagement. Het kan verstandig zijn om expertise voor een korte periode in huis te halen. Ligt er een klus ligt waar simpelweg geen tijd voor is? Of ontbreekt het aan bepaalde kennis op het gebied van organisatieverandering, strategisch HRM of sales? Dan kun je mij inhuren.

Interimmanagement

Soms heeft een bedrijf tijdelijke versterking nodig. Ik ben de interimmanager die meer doet dan op de winkel passen.

Meer informatie

Strategisch HRM-advies

Talent vinden is een uitdaging. Talent vasthouden is een kunst. Ik help je menselijk kapitaal goed te managen.

Meer informatie

Training voor beginnende managers

Leidinggeven is een vak. Met een praktische aanpak geef ik teamleiders en managers handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Meer informatie

DISC trainer

Ontdek jezelf en anderen met Everything DiSC. DiSC kan jou helpen om je eigen gedrag beter te begrijpen, om jouw gedrag aan te passen, effectiever te communiceren, verschillen te waarderen en individuele en teamprestaties te verbeteren. Of je functie nu manager, coach, trainer, verkoper of medewerker is – DiSC maakt je effectiever in je functie door het inzicht in de behoefte, prioriteiten en drijfveren van jezelf en anderen.

Meer informatie

Neem contact met me op

hart voor je zaak management trainingen