+599 786 3055

Hart voor werk, hart voor mensen, hart voor je zaak!

"Luisteren en vragen stellen vind ik belangrijker dan spreken. Eerst de vraag achter de vraag achterhalen en dan aan een oplossing werken, dat is mijn aanpak."

Peter J. Jager

Strategisch HRM-advies

hartvoorjezaak-heart-green

Ieder bedrijf heeft goede mensen op de juiste plaats nodig. Talent vinden is een uitdaging. Talent vasthouden is een kunst. Hoe manage je menselijk kapitaal zodanig dat medewerkers gelukkig zijn, klanten dit merken en de bedrijfsresultaten verbeteren? Ik adviseer je graag!

De menselijke factor is het hart van je zaak. Of je het nu zelf bent of je personeel: mensen maken het verschil. Omdat het menselijk kapitaal – Human Resources – zo bepalend is voor een bedrijf, lijkt het vanzelfsprekend dat er veel aandacht voor is. In de praktijk blijkt dat veel managers HR-taken  onderschatten. Of ze weten onvoldoende wat er van ze verwacht wordt.

Hoe ziet jouw personeelsbeleid er uit? Weet je hoe je de juiste mensen aan je bindt? Zijn de medewerkers betrokken, zijn ze ambassadeurs van het bedrijf en kunnen ze zich ontwikkelen tot een nog betere professional? En wat doe je met medewerkers die de gestelde meetlat niet halen?

Allemaal vragen die een antwoord verdienen. Ik denk daar graag over mee. Mijn achtergrond is onderscheidend van veel HR-professionals. De uitdagingen en belangen van de manager/directeur ken ik namelijk uit eigen ervaring en daar kan ik mijn HRM-kennis en bedrijfseconomische achtergrond goed in verweven.

Interimmanagement

Soms heeft een bedrijf tijdelijke versterking nodig. Ik ben de interimmanager die meer doet dan op de winkel passen.

Meer informatie

Strategisch HRM-advies

Talent vinden is een uitdaging. Talent vasthouden is een kunst. Ik help je menselijk kapitaal goed te managen.

Meer informatie

Training voor beginnende managers

Leidinggeven is een vak. Met een praktische aanpak geef ik teamleiders en managers handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Meer informatie

DISC trainer

Ontdek jezelf en anderen met Everything DiSC. DiSC kan jou helpen om je eigen gedrag beter te begrijpen, om jouw gedrag aan te passen, effectiever te communiceren, verschillen te waarderen en individuele en teamprestaties te verbeteren. Of je functie nu manager, coach, trainer, verkoper of medewerker is – DiSC maakt je effectiever in je functie door het inzicht in de behoefte, prioriteiten en drijfveren van jezelf en anderen.

Meer informatie

Neem contact met me op

hart voor je zaak management trainingen