+599 786 3055

Hart voor werk, hart voor mensen, hart voor je zaak!

"Luisteren en vragen stellen vind ik belangrijker dan spreken. Eerst de vraag achter de vraag achterhalen en dan aan een oplossing werken, dat is mijn aanpak."

Peter J. Jager

Training voor beginnende managers

hartvoorjezaak-heart-green

Leidinggeven is een vak. Investeren in je kennis en kunde loont. Voor jezelf, voor je medewerkers en voor de organisatie. In bedrijven is vaak weinig tijd om beginnende leidinggevenden een goede start te geven. Velen beginnen maar gewoon. Dat kan anders!

Op een zeker moment in je loopbaan kun je de kans krijgen om leiding te gaan geven. Vaak ga je dan ‘gewoon maar’ aan de slag. Je leert door vallen en opstaan en – als er tijd voor is – af en toe sparren met de directeur of andere managers. Sommigen pakken het snel op, anderen kost het meer moeite en soms haken mensen af.

Leidinggeven is niet zomaar iets. Het is een vak! Managers hebben meer werkgeluk, passie, energie en effectiviteit als er is geïnvesteerd in hun kennis en kunde. Dat heeft mijn ervaring als manager en als loopbaancoach me geleerd.

Vanuit die ervaring heb ik een trainingsprogramma ontwikkeld voor managers die nog geen twee jaar leidinggeven. In dit programma reik ik praktische handvatten aan. We staan ook uitgebreid stil bij actuele management modellen en theorieën.

De trainingen zijn voor groepen van maximaal 8 personen. Ze worden ook individueel aangeboden. Het programma kan worden uitgebreid met loopbaanbegeleiding en coaching on the job. Met een degelijke, praktische aanpak geef ik beginnende teamleiders en managers de handvatten die ze direct kunnen gebruiken.

Interimmanagement

Soms heeft een bedrijf tijdelijke versterking nodig. Ik ben de interimmanager die meer doet dan op de winkel passen.

Meer informatie

Strategisch HRM-advies

Talent vinden is een uitdaging. Talent vasthouden is een kunst. Ik help je menselijk kapitaal goed te managen.

Meer informatie

Training voor beginnende managers

Leidinggeven is een vak. Met een praktische aanpak geef ik teamleiders en managers handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Meer informatie

DISC trainer

Ontdek jezelf en anderen met Everything DiSC. DiSC kan jou helpen om je eigen gedrag beter te begrijpen, om jouw gedrag aan te passen, effectiever te communiceren, verschillen te waarderen en individuele en teamprestaties te verbeteren. Of je functie nu manager, coach, trainer, verkoper of medewerker is – DiSC maakt je effectiever in je functie door het inzicht in de behoefte, prioriteiten en drijfveren van jezelf en anderen.

Meer informatie

Neem contact met me op

hart voor je zaak management trainingen