+599 786 3055

Hart voor werk, hart voor mensen, hart voor je zaak!

"Luisteren en vragen stellen vind ik belangrijker dan spreken. Eerst de vraag achter de vraag achterhalen en dan aan een oplossing werken, dat is mijn aanpak."

Peter J. Jager

Kennismaken - Over Hart voor je zaak

hartvoorjezaak-heart-green

De interimmanager die meerwaarde geeft
De HRM-adviseur die de juiste mensen vindt en bindt
De coach die je helpt leidinggeven

Wat leuk dat je de moeite neemt om me te bezoeken. Zoals dat bij een ontmoeting hoort, stel ik mezelf graag kort voor.

Mijn naam is Peter Jager en ik woon nu zo’n twee jaar op Bonaire. Het afgelopen jaar heb ik gewerkt als directeur van een grote belangenvereniging. Een functie waarin ik met verschillende stakeholders heb gesproken over veel verschillende uitdagingen. Zo werd me duidelijk dat er uitdagingen liggen waar mijn expertise goed voor ingezet kan worden.

In Nederland heb ik 15 jaar in de stad Groningen gewoond. Maar mijn geboortegrond ligt diep in de provincie, het land van weidse luchten, stroeve klei en nuchtere, rustige mensen. Daaraan ontleen ik mijn overtuigingen en kernwaarden: openheid, eerlijkheid en integriteit. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Ik ben afgestudeerd als marketeer en een groot deel van mijn werkzame leven was bij banken en verzekeraars. Begonnen als commerçant ben ik me steeds meer gaan specialiseren in strategisch HR-management, leiderschap en organisatieontwikkeling. In het managen van reorganisaties en veranderingen vond ik echt een passie. De mens is voor mij de sleutel tot succes.

Een leven lang leren is belangrijk voor me. Kennis en kunde inzetten voor anderen geeft me energie. Daarbij vind ik luisteren en vragen stellen belangrijker dan spreken. Eerst de vraag achter de vraag achterhalen en dan aan een oplossing werken, dat is mijn aanpak.

Nu ben ik erg benieuwd wie jij bent. Wat is jouw verhaal? Kan ik je ergens mee helpen? Bel of mail me. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en de koffie is van mij!

Peter Jager

Interimmanagement

Soms heeft een bedrijf tijdelijke versterking nodig. Ik ben de interimmanager die meer doet dan op de winkel passen.

Meer informatie

Strategisch HRM-advies

Talent vinden is een uitdaging. Talent vasthouden is een kunst. Ik help je menselijk kapitaal goed te managen.

Meer informatie

Training voor beginnende managers

Leidinggeven is een vak. Met een praktische aanpak geef ik teamleiders en managers handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Meer informatie

DISC trainer

Ontdek jezelf en anderen met Everything DiSC. DiSC kan jou helpen om je eigen gedrag beter te begrijpen, om jouw gedrag aan te passen, effectiever te communiceren, verschillen te waarderen en individuele en teamprestaties te verbeteren. Of je functie nu manager, coach, trainer, verkoper of medewerker is – DiSC maakt je effectiever in je functie door het inzicht in de behoefte, prioriteiten en drijfveren van jezelf en anderen.

Meer informatie

Neem contact met me op

hart voor je zaak management trainingen